(oud)studenten KUN Informatica gezocht

Ik ben toegetreden tot het bestuur van Ninja (Nijmeegs Informatica Netwerk voor Jaargroepen en Alumni) om de contacten met oud-studenten die werken in het bedrijfsleven te verstevigen. 

Ninja organiseert een paar keer per jaar een gezellig avondje waarbij twee presentaties gecombineerd worden met het nuttigen van tripels en ander (geestrijk) vocht. De avonden zijn steeds in de kelder van Café de Fiets in Nijmegen. De onderwerpen zijn zeer divers maar altijd de moeite waard. Soms met een tikje nostalgie (“Vogeltjes in een cirkel en breekpunten in een rij“ van Ruud Jeurissen), soms spectaculair ("Security Audit van het Tentamen Informatie Systeem", soms de praktijk van de dag (“ XML/XSLT in de praktijk“ ).

Om de contacten met (en tussen) oud-studenten te verstevigen ben ik sinds een paar weken op zoektocht naar (oud)-informatica-studenten van de KUN. Ik probeer zoveel mogelijk oud-studenten te linken via LinkedIn, een handig en gratis programma om contacten te leggen en te houden.

Momenteel staan er bijna 60 contacten op de Actuele lijst

One Response to (oud)studenten KUN Informatica gezocht

 1. Hub Nijssen schreef:

  L.S.

  aangezien ik die vraag regelmatig krijg, stuur ik hem door naar jullie. Kunnen jullie in grove lijnen aangeven, waar onze alumni gebleven zijn? Werken ze allemaal in informatica-verwante beroepen of zijn er toch veel switchers? Werkt er iemand van ons in Duitsland of Oostenrijk? Zo ja, mag ik diens e-mail-adres hebben om hem/haar om een Erfahrungsbericht te vragen, zoals die op de website http://www.ru.nl/science/deutsch staan? hebben we Duitse alumni en zo ja, dezelfde vraag als boven. Hans Wagners bio heb ik uitgeprint.

  Voor vragen sta ik graag ter beschikking,

  Hub Nijssen

  h.nijssen@science.ru.nl
  365 3317 (ma-do)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: